Radu Popa, reacție în cazul Boriga: ALO, DNA? Se aude?

radu popa 4

Tribunalul Dâmbovița a respins contestația înaintată de fostul primar al municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga, având drept obiect anularea Ordinului Prefectului nr. 89/19.06.2014 privind constatarea încetării mandatului de primar. În chestiunea dată intervine azi deputatul de Târgoviște, Radu Popa, într-o notă ironică la adresa adversarilor și colegilor politici, cărora le reproșează lipsa de reacție pe subiect:

Am admirat cu nedisimulata invidie linistea care a acompaniat hotararea Tribunalului Dambovita de respingere a cererii fostului primar Boriga, referitoare la anularea ordinului prefectului ce-i viza incetarea mandatului.

Au tacut marii apostoli ai dreptatii de la jurnalele care au chioscuri profitabile prin tot orasul, dar care stiu drumul Prefecturii, in situatii de avarie, dupa ce le uitasera, in ceasuri aniversare.

Au tacut si site-urile imunde, altfel extrem de vocale in chestiuni irelevante.

Au tacut si colegii mei, politicieni, fie ei din Opozitie sau de la Putere, semn ca demnitatea sufera avarii grave, in acest spatiu sufocat de oameni demni.

O ciudata liniste i-a cuprins pe toti. Eu insumi am ales sa tac, curios sa vad cine pleaca din fata macelariei. Dupa doua zile, constat cu surprindere ca nici fostii si eternii lui colegi (de masa) travestiti in aparatori ai Statului de drept, nici actualii sai complici din politica si din presa, nici unul nu a fost miscat de triumful Legii.

Si mie imi plac tacerile, le admir, dar tacerile inteligente. Tăcerile complice imi repugnă. Tocmai de aceea, in aceasta exotica lipsa de reactii, imi permit sa deranjez cu o intrebare: cine si cum va recupera sumele cheltuite ilegal de fostul primar Boriga si de complicii sai? ALO,DNA? Se aude?…

Onoare muncii!

P.S: În nota de vinovăție auto-impusă a acestui site, m-a sâcâit ca o muscă pe somnul de frumusețe insistența cu care domnul deputat face trimiteri la „site-urile imunde” (afectate de muțenie) și „complicii din presă” ai lui Gabriel Boriga. Nu e prima dată. Și nu c-aș suferi de curiozitate, dar simt că trebuie precizări mai transparente din partea deputatului pe chestiunea asta (cine, ce, nume, prenume), măcar să nu trăim la nesfârșit (și eu, și alți colegi) cu dilema asta chinuitoare.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. du te ba si lasa-ne.bai Popa ba, tu nu esti in masura sa vorbesti, stii de ce?pentru ca nu ai facut nimic pentru acest municipiu, pentru ca esti un mare hot, un lingau, un mercenar, care a trecut pe la mai multe partide!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.