Rareș Bogdan, la Târgoviște: Tudorel Toader și Liviu Dragnea au același scop. Ministrul – un păcălici (foto și declarații)

Numărul 1 pe lista Partidului Național Liberal pentru alegerile europarlamentare, Rareș Bogdan, a venit astăzi în Dâmbovița pentru evenimentul de lansare care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște. Înainte de asta, alături de președintele PNL – Ludovic Orban, președintele PNL Dâmbovița – Virgil Guran și președintele PNL Târgoviște – Aurelian Cotinescu, Bogdan a susținut o conferință de presă la sediul partidului.

Unul dintre subiectele abordate a avut în vedere războiul pe justiție, în mod aparte relația aparent tensionată între ministrul Tudorel Toader și președintele PSD, Liviu Dragnea. Rareș Bogdan spune că toată această tensiune publică reprezintă o farsă și că, în realitate, cei 2 au același scop:

Eu n-am încredere în această hârjoană (între Tudorel Toader și Liviu Dragnea – n.r.), eu n-am încredere în așa-zisul conflict între Liviu Dragnea și Tudorel Toader, eu cred că ei au exact același scop. Eu nu pot să-l iert pe Tudorel Toader pentru modul în care a umilit sistemul judiciar din România, care nu e format doar din „portocale”, „banane” sau „grepfruturi” stricate. Sistemul judiciar din România are 7.200 de judecători, are 4.400 de procurori. Nu e drept să fie umiliți 11.000 de oameni plus cei din jurul acestor oameni pentru că unii au derapat de la drumul corect.

Nu te poți comporta într-un mod atât de iresponsabil și să te numești ministrul Justiției decât dacă ești un păcălici și i-ai prostit pe toți, ai reușit să-i fraierești pe absolut toți. Asta este Tudorel Toader.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.