Realitate sau beție cu apă rece? Iulian Vladu: Foarte mulți primari vor să se întoarcă în PDL. Primul exemplu: Adriean Budoiu de la Fieni

iulian vladu

Președintele PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, a intrat în zodia optimismului fără bariere. După ce a parcurs campania și alegerile pentru Parlamentul European bifând, aproape zilnic, pierderea câte unui primar, omul o ia de la capăt cu speranțe groase. Și zice că foarte mulți dintre cei care au susținut alte partide în alegeri trăiesc acum din dorința de a se întoarce la munca în PDL („Față în față”, Columna TV):

Înțeleg că foarte mulți primari vor să se întoarcă înapoi în Partidul Democrat Liberal și să contribuie la reconstrucția noului partid, pe dreapta. M-au sunat și în mod direct și au încercat și prin colegii noștri de partid din organizațiile locale să-și exprime un punct de vedere. Acum o să discutăm cu fiecare primar în parte. Poate a avut motive întemeiate să plece, poate nu a avut.

Si cum, în cvasitotalitatea lor, primarii în cauză au susținut PSD în alegeri, la faza pe nominalizări, Vladu l-a numit pe primarul orașului Fieni, Adriean Budoiu, singurul care a rămas consecvent în susținerea pentru PMP:

În județul Dâmbovița, foarte mulți membri de la PMP s-au reîntors către PDL. N-am un număr exact și nu vreau să dezinformez cetățenii, dar foarte mulți. Inclusiv primarul din orașul Fieni, care a luptat și a fost unul dintre membrii marcanți ai Mișcării Populare în județul Dâmbovița, trebuie să recunoaștem, și un om cu valoare. Cu acte, rămăsese membru al Partidului Democrat Liberal. Acum vine și activează cu organizația.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.