Rectificare bugetară cu ZERO lei pentru CJ Dâmbovița / „Îi întreb pe parlamentarii PNL și USR Dâmbovița la ce proiecte renunțăm”

Președintele Consiliului Județean și al PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, critică dur Guvernul Cîțu pentru modul cum tratează prioritățile județului, evidențiat în recentul proiect de rectificare bugetară: Consiliului Județean Dâmbovița nu i s-a acordat NICIUN LEU:

De 3 zile, avem pe site-ul Ministerului de Finanțe un proiect de hotărâre privind rectificarea bugetară. Constatăm cu stupoare bătaia de joc a Guvernului Cîțu la adresa dâmbovițenilor. Nu are limite nici în ultimul ceas. Prin acest proiect, care se află în dezbatere publică, județul Dâmbovița – se poate verifica pe site-ul ministerului – nu doar că nu a primit niciun ban, ba din contră, avem o rectificare negativă de minus 3.820 mii lei, bani pe care-i vor lua din bugetul județului. Este pentru prima oară când, la o rectificare bugetară, județul Dâmbovița nu primește niciun leu.

Potrivit proiectului, Consiliul Județean nu avea avea bani pentru investiții noi, nu va avea bani pentru pregătirea documentațiilor necesare viitoarelor proiecte pe bani europeni și nu va avea bani pentru alte cheltuieli curente.

În condițiile date, Ștefan îi provoacă pe parlamentarii PNL și USR Dâmbovița să iasă public și să le spună dâmbovițenilor că, din cauza lipsei de susținere financiară de la Guvern, anumite investiții sunt în risc de neimplementare: drumul de acces către Stațiunea Peștera – Padina, proiectele pe drumurile județene sau investițiile de la Spitalul Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.