Rovana Plumb lasă președinția Consiliului Național al PSD!

rovana plumb - liviu dragnea

Deputat PSD Dâmbovița (Colegiul Pucioasa), Rovana Plumb a declarat astăzi că nu va mai candida pentru președinția Consiliului Național al PSD, funcție pe care o deține în prezent. CN se va reuni marți la Palatul Parlamentului.

Agerpres:

„Eu am fost aleasă pe o altă structură a Consiliului Național, care s-a modificat la congresul PSD din octombrie anul trecut atât în ceea ce privește configurația, cât și modul de funcționare. Și mi se pare firesc ca alte colege sau colegi să preia conducerea acestei structuri. Nu voi mai candida pentru un nou mandat. Eu sunt la muncă zi de zi”, a precizat Rovana Plumb.

Deputatul Constantin Niță, liderul județean al social-democraților brașoveni, a afirmat luni că „este posibilă” o candidatură a sa la funcția de președinte al Consiliului Național (CN) al PSD.

„Este posibilă. Deocamdată este o propunere și vom vedea dacă colegii mei vor fi de acord” , a răspuns Niță, chestionat pe acest subiect de AGERPRES.

Potrivit unor surse politice, în ședința de marți a CN al PSD, s-ar putea lua în discuție schimbarea conducerii acestui for, posibilitate ridicată în cadrul unor discuții avute de social-democrați la Brașov.

Mandatul președintelui CN al PSD este de patru ani. Conform noii structuri, CN al PSD este compus din parlamentari, europarlamentari, președinți și vicepreședinți de CJ, primari de orașe, municipii și câte trei primari ai unor comune din fiecare județ al țării.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.