Rovana Plumb și-a depus candidatura pentru șefia PSD Dâmbovița / discurs cu pauze pentru aplauze

Europarlamentarul Rovana Plumb și-a depus astăzi candidatura pentru un nou mandat la șefia PSD Dâmbovița. Adusă la conducere după excluderea lui Adrian Țuțuianu, dna Plumb a avut de manageriat 2 campanii electorale: alegerile europarlamentare și cele prezidențiale, obținând cele mai slabe rezultate din istoria PSD Dâmbovița.

Dorește acum înnoirea mandatului de președinte în cadrul alegerilor care vor avea loc duminică, 19 ianuarie, la Clubul Studenților din Târgoviște.

La depunerea candidaturii, Rovana Plumb a dat copy-paste scenariului pe care l-a avut contracandidatul său, deputatul Corneliu Ștefan, acum câteva zile: discurs de la pupitru, în sala mare a sediului, cu susținătorii evantai în spate.

În 3 minute, discursul a fost întrerupt de 5 ori pentru aplauze:

Sunt onorată să-mi depun candidatura pentru funcția de președinte al Organizației PSD Dâmbovița (aplauze), una dintre cele mai puternice forțe politice la nivel național și cea mai puternică organizație politică de aici, din județul nostru. (aplauze)

Sunt membră a Partidului Social Democrat din 1994, sunt o social-democrată convinsă și mă mândresc cu asta. Toata activitatea mea politică s-a bazat pe respect, pe construcție și pe atacul la adversarii politici care vor să distrugă România. Niciodată, în toată activitatea mea politică, nu am atacat vreo colegă sau vreun coleg de partid și nu o voi face niciodată pentru că țin la Partidul Social Democrat și la unitatea întregii noastre organizații. (aplauze)

Candidez alături de Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean, pe care îl sprijin necondiționat și pentru funcția de președinte executiv, și pentru funcția de președinte CJD, pentru a continua proiectele pe care le-am început pentru județul Dâmbovița. (aplauze)

Cred cu tărie că organizația noastră are nevoie de stabilitate, consens și unitate, pentru că suntem în fața unui ciclu electoral complex, cu 2 tururi de alegeri, locale și parlamentare. PSD va câștiga aceste alegeri și îmi asum, în calitate de candidat la funcția de președinte PSD Dâmbovița, câștigarea alegerilor locale și parlamentare aici, în județ. (aplauze)

Alături de Rovana Plumb vor candida: pentru funcția de președinte executiv – Alexandru Oprea și pentru cea de secretar executiv – Carmen Holban.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.