Sală de sport în campusul Universității „Valahia” / când va fi gata și care sunt următoarele două baze sportive construite

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, în Campusul Universității „Valahia”, acolo unde administrația locală construiește o sală de sport prin CNI. Nu este singurul obiectiv de infrastructură sportivă pe care municipalitatea îl va realiza, urmând alte două, la Clubul Sportiv Școlar și la Complexul de Natație.

Cristian Stan, primar:

Este vorba de o sală cu 180 de locuri, investiție de aproximativ 9 milioane lei, de care cred că Universitatea avea nevoie, pentru că nu există o asemenea facilitate aici, o investiție complexă. Vor fi inclusiv amenajări ale aleilor, spații verzi, parcări, în afara sălii propriu-zise, care începe să se contureze. Sper ca, undeva în toamna acestui an, să putem discuta de recepția investiției.

Mai avem o veste bună din această zonă a infrastructurii sportive: vor începe lucrările și la baza sportivă de la Clubul Sportiv Școlar; s-a emis ordinul de începere a lucrărilor și, din 6 februarie, cel mai devreme, vor începe lucrările și acolo. Este vorba de o bază sportivă finanțată tot prin CNI și este un plus important în infrastructura sportivă, dedicată, în principal, copiilor.

Ieri, în ședința de Consiliul Local, a fost aprobată predarea amplasamentului pentru baza sportivă de lângă Complexul Turistic de Natație, tot prin CNI. (…) Sperăm ca, foarte curând, și acolo să debuteze lucrările, este vorba de un teren de fotbal la dimensiuni normale, cu instalație de nocturnă, o tribună destul de mare.

Laura Gorghiu, rector:

Mă bucur că investiția din Campusul studențesc începe să prindă contur și suntem bucuroși să fim beneficiarii unui astfel de complex sportiv. Cu siguranță, asta va aduce plus valoare, având în vedere că, în cadrul UVT, avem atât specializările Educație Fizică și Sport , cât și Kinetoterapie.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.