SC LDP Dâmbovița, motoare turate la maximum. Unde se lucrează acum

sc-ldp-4

Directorul SC Lucrări Drumuri și Poduri Dâmbovița SA, Cristian Avanu, a prezentat, în cadrul unei conferințe de presă, mai multe dintre obiectivele pe care societatea le are în execuție în această perioadă:

Vremea ne permite  să  lucrăm cu motoarele  turate la maximum. În cadrul unui plan de reabilitare  și modernizare completă a drumurilor judeţene, am început lucrările de asfaltare cu segmentele de drum cele mai avariate şi lucrăm, deja, și la alte proiecte de modernizare a infrastructurii rutiere, aflate în faze avansate de  execuție.

Lucrări de întreținere  se excută  în aceste zile  pe DJ 721 Târgoviște – Văcărești – Produlești (DN7), pe DJ 711 Târgoviște – Comișani – Băleni, pe DJ 702E Făgetu – Cobia – Ungureni și DJ 720 Răzvad – Moreni. 

O sa efectuăm în aceasta vara și o serie tratamente bituminoase  pe mai multe sectoare de drum, valoarea lor fiind de 2.000.000 lei.  Nu trebuie să uităm de lucrările de covoare bituminoase  în valoare de 2.781.170, aici fiind cuprins și sectorul de drum DJ 701B Ciocănești – Crevedia , sector pe care vor începe lucrările zilele aceasta.

După cum știți executăm și lucrări destul de importante pe PNDL. Este vorba de:

  • DJ 720 D – Dărmănești – Limită județ Prahova, proiect cu o valoare  de 1.493.996 lei.  Lucrarea este  finalizată in proporție de 95%, s-a turnat și stratul 2 de îmbrăcăminte asfaltică, au mai rămas lucrarile de semnalizare, estetica rutiera si 2.000 ml de șanțuri de pământ, lucrări pe care le vom finaliza în curând.
  • Reabilitare DJ 702 D Dragomireşti – Butoiu de Sus – în valoare de 10.138.000 lei, lucrare aflată în execuție: în momentul de față lucrăm la stratul de fundație și la realizarea podețelor. Această lucrare sperăm să o terminăm în luna august a acestui an. Ne cerem scuze cetățenilor care tranzitează acest sector de drum datorită dificultăților întampinate pe traseu.
  • Asfaltare DJ 702D Hulubești (DJ 702A) – Dragomirești – 3.341.612 lei, de asemenea, aflata într-un stadiu avansat de realizare.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.