Se apropie de final asfaltarea și modernizarea de pe Șoseaua Găești, cale principală de acces în Târgoviște

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul de pe Șoseaua Găești, acolo unde sunt în plină execuție lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii aferente uneia dintre cele mai importante artere de acces în municipiu.

Cristian Stan, primar:

Șoseaua Găești este principala cale de intrare în oraș a autoturismelor; vorbim de apriximativ 3.000 de autoturisme care intră în Târgoviște, dimineața, între 7.15 – 8.30. Aici, administrația locală derulează un proiect amplu de reabilitare a infrastructurii, care presupune, pe de o parte, refacerea integrală a părții carosabile – 3 straturi de asfalt, deja, au fost turnate 2. De asemenea, refacerea trotuarelor, a spațiului verde, canalizație pentru rețelele de telecomunicații și lucrări de preluare a apelor pluviale.

Paralel cu asfaltarea străzii, se derulează și lucrări de reabilitare/amenajare a parcărilor aferente.

În această zonă, în perioada următoare vor începe și lucrările de construire a unei stații de capăt pe proiectul de modernizare a transportului public local. Vom avea un nod de preluare a călătorilor în această zonă, a adăugat edilul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.