Se cere demisia prefectului de Dâmbovița: Cheamă primari la vila sa, unde se negociază trecerea de la PSD la PNL!

Aurelian Popa, prefectul județului Dâmbovița

Acuzație dură la adresa prefectului județului Dâmbovița, Aurelian Popa, din partea președintelui PSD Dâmbovița, deputatul Corneliu Ștefan. Popa, ajuns prefect din rândurile PNL, este indicat drept „agent electoral” al partidului de guvernământ, profitând de contextul politic favorabil (partid la putere) și de funcția pe care o are pentru a convinge primari PSD să schimbe partidul. I-a reușit, deja, cu unul dintre ei – primarul de la Costeștii din Vale (cunoscut pentru „flexibilitatea” de care dă dovadă în apropierea alegerilor).

Pentru aceste acțiuni, Corneliu Ștefan cere demisia prefectului:

Atrag atenția prefectului județului Dâmbovița, agentul electoral al PNL, să îneteze discuțiile cu primarii, cu colegii mei, să lase primarii PSD în pace, să nu-i mai cheme la dânsul acasă, în vila de la Titu, unde se negociază trecerea de la PSD la PNL. Săptămâna viitoare voi avea o declarație politică în plenul Parlamentului și îi cer demisia domnului prefect Popa Aurelian pentru că, brusc, a devenit agentul electoral al PNL Dâmbovița și încalcă orice lege din România, dânsul fiind înalt funcționar public.

Domnule prefect, dacă aveți onoare, dați-vă demisia, lăsați colegii mei din PSD în pace și nu mai acționați la impulsuri din partea Partidului Național Liberal.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.