Semifinale baschet și volei: Târgoviște e capitala sportului românesc în acest week-end!

csm (1)

Se va întâmpla la sfârșitul acestei săptămâni, în Sala Sporturilor din Târgoviște, un regal sportiv de nivel înalt, marcând cele mai recente performanțe ale echipelor de baschet și volei din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște: semifinalele Ligii Naționale de Baschet, respectiv Diviziei A de volei feminin. Momentul este unul cu adevărat special în galeria de performanțe a clubului și poate marca o premieră fantastică: 2 finale de competiție. Tocmai de aceea, târgoviștenii, dâmbovițenii și toți iubitorii sportului sunt chemați sâmbătă și duminică să umple Polivalenta și să-și susțină favoritele.

Înaintea celor 3 jocuri din week-end, au ținut astăzi o conferință de presă primarul interimar al municipiului – Cristian Stan, viceprimarul Cosmin Bozieru, antrenorii și căpitanii celor 2 echipe, Dan Fleșeriu și Anca Stoenescu – baschet, Dragan Nesic și Diana Calotă – volei).

Cristian Stan: Târgoviștea are, în momentul de față, 2 echipe calificate în semifinalele competiției interne, la baschet și volei feminin, performanță cu care nu se pot mândri multe cluburi din România. La nivelul Primăriei municipiului Târgoviște, vreau să spun că am făcut eforturi deosebite pentru a ne onora obligațiile financiare asumate prin bugetul de venituri și cheltuieli. Cred că am reușit, în mare măsură, să detensionăm lucrurile care, la un moment dat, din cauza unei lipse de comunicare, în primul rând, erau puțin mai tensionate.

Dan Fleșeriu: Sper că spectatorii vor umple sala și la volei și la baschet, pentru că ambele echipe cred sunt echipe de moment, în care publicul poate să fie, efectiv, al 6-lea sau al 7-lea jucător și să ajute extrem de mult la victorie. Sunt convins că dacă vom avea aportul publicului putem să facem 2 finale, ceea ce ar fi cu adevărat istoric pentru Târgoviște.

Cosmin Bozieru: Aștept o sală plină și, dacă pentru volei, deja e o performanță pentru Târgoviște că suntem unde suntem, la baschet așteptăm un nou titlu, pentru că ne-au obișnuit, de-a lungul anilor, cu această performanță.

Dragan Nesic: Primul nostru succes este acela că sunteți prezenți aici, în număr atât de mare. Înseamnă că sala va fi plină și ne veți ajuta să obținem victorii pentru acest oraș frumos.

Diana Calotă: Sper ca sala să fie plină și să ne susțină. Nu cred că există presiune pe noi și-mi doresc să nu fie presiune. Cred că presiunea mai mare este pe echipa din Bacău.

Anca Stoenescu: Suntem o echipă, avem 12 jucătoare și încercăm, prin tot ce putem, să suplinim efortul celor 2 absențe (pivoții Whittington și Watson), care sunt mari pentru noi; dar cred, în continuare, că suntem o echipă care poate trece de Arad.


PROGRAMUL MECIURILOR

Sâmbătă, 28 martie

  • VOLEI FEMININ: CSM Târgoviște – Știința Bacău (după două meciuri scorul general este 1-1), ora 17.00

Duminică, 29 martie

  • VOLEI FEMININ, CSM Târgoviște – Știința Bacău, ora 16.30
  • BASCHET FEMININ, CSM Târgoviște – ICIM Arad, ora 20.00

csm (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.