Senatorul Adrian Țuțuianu a primit titlul de „Cetățean de onoare” al comunei Ruseștii Noi din Republica Moldova!

ialoveni (25)

La jumătate de an de la primirea titlului de „cetățean de onoare” al Raionului Ialoveni din Republica Moldova, senatorul și președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a primit o nouă recunoaștere a sprijinului pe care l-a acordat fraților de peste Prut.

Vineri, 27 ocotmbrie, în cadrul ceremoniei de inaugurare a grădiniței din comuna Ruseștii Noi (vezi aici), proiect inițiat și demarat de Țuțuianu în mandatul de președinte al Consiliului Județean, senatorul a primit titlul de „cetățean de onoare” al localității moldovenești. Distincția i-a fost oferită de primarul comunei, Pavel Codreanu.

Adrian Țuțuianu:

Vă mulțumesc pentru acest titlu de „cetățean de onoare”. Am fost foarte emoționat când l-am primit la Ialoveni; emoția e la fel de mare și astăzi și nu vă ascund acest lucru. Mă onorează și mă obligă, în același timp, să rămân un partener al administrației locale

Ascultam mai devreme cele 2 imnuri. Și poate că am înțeles mai bine că ele sunt complementare. „Limba noastră” și „Deșteaptă-te, române” sunt complementare, exprimă aceleași lucruri. Am pus pe pieptul nostru, conform obiceiului, tricolorul. Iată că e același, oameni buni; e același tricolor: roșu, galben și albastru. Vorbim aceeași limbă și n-avem nevoie de nimeni să ne traducă pentru a ne înțelege. Deci, trebuie să ne ajutăm, să ne sprijinim și vă îndemn pe toți să fim alături unii de ceilalți. Prin fapte mici, o grădiniță aici, un liceu la Ștefan Vodă și prin alte lucruri de acest tip ne vom apropia unii de alții și vom merge împreună mai departe.

În cadrul aceluiași eveniment, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a primit o diplomă de gratitudine din partea comunei Ruseștii Noi, pentru sprijinul acordat în proiectul comun de construire a grădiniței.

Onoare muncii!

ialoveni (24)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.