Senatorul Adrian Țuțuianu cere DEMISIA șefului interimar al Poliției Dâmbovița >> 3 acuzații directe

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a cerut astăzi, public, demisia șefului interimar al Inspectoratului de Poliție al Județului Dâmbovița, Sorin Păun, dezvăluind și motivele pentru care face acest gest:

Cer astăzi, public, demisia inspectorului șef interimar Păun Sorin – voi face și o sesizare către Inspectoratul General al Poliției Române. Și, ca să nu aibă foarte multe emoții, îi spun public, astăzi, lucrurile de care-l acuz:

  • Participarea șefului IPJ la cheful organizat de Rovana Plumb cu activul PSD, în data de 1 decembrie 2018, la restaurantul Del Ponte. Am fost președinte de organizație atâta timp, sunt de 20 de ani în politică – niciodată un șef de poliție nu a participat la un chef de partid. Este contrar statutului pe care-l are.
  • Foarte desele întâlniri pe care le-a avut la restaurante din oraș (municipiul Târgoviște – n.r.) cu Rovana „Pauker” Plumb, cu Andrei „Goe” Plumb și cu dl Sebastian Marin. Au avut loc întâlniri săptămânale pe toată perioada de precampanie și campanie electorală la 2-3 cârciumi din oraș, în cadrul cărora s-au discutat strategii de contracarare, inclusiv măsuri de urmărire a noastră, a celor din PRO ROMÂNIA, în teritoriu. V-am mai spus treaba aceasta – li s-a cerut unor șefi de poliție să facă și fotografii, ceea ce este incredibil. Nu am auzit vreodată, în 20 de ani de politică, de asemenea manifestări. După cum nu am auzit niciodată ca un șef al Poliției Județene să vină și să spună că el se implică astfel încât PSD să obțină rezultate bune în anumite localități.
  • Promisiunea făcută unor persoane din anturajul Rovanei Plumb, de închidere a unor dosare.

Eu cred că este cazul ca Inspectoratul Județean de Poliție să fie o instituție a statului, nu o instituție subordonată politic sau unor clanuri sau grupuri de persoane care au diverse interese în acest județ.

E o idee bună să trimit sesizarea și doamnei Carmen Dan; nu știu dacă va mai avea timp să pună rezoluție pe sesizarea mea, dar Corpul de Control al IGPR și al Ministerului ar trebui să vină urgent și să vadă ce s-a întâmplat aici timp de 60 de zile. Eu pot să vă spun de la început că Rovana Plumb i-a promis dlui Sorin Păun că-l va definitiva pe post dacă-și va face pe deplin datoria față de domnia-sa și clanul care o însoțește.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.