„Stăpânii” orașului Titu din perioada 2008 – 2012, urmăriți penal pentru abuz în serviciu și conflict de interese! Ilie Dinu îl trage după el pe Damian Bucur!

ilie dinu- damian bucur

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești a dispus începerea urmăririi penale față de Ilie Dinu și Damian Bucur sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conflict de interese (Ilie Dinu) și abuz în serviciu (Damian Bucur) pentru nereguli făptuite perioada 2010 – 2012. Este ultima informație de care dispunem și pe care o răspândim cu încredere.

E vorba de dosarul în care fostul primar de la Titu, Ilie Dinu, este urmărit pentru că, în calitate de primar, a plătit mai multe facturi eliberate de una din societățile la care soția sa era administrator, SC Eledanis COM SRL. În cuvinte mai simple, Primăria Titu, cu Ilie Dinu în frunte, cumpăra medicamente pentru cabinetele școlare tocmai de la farmacia soției primarului (Vezi AICI).

Noutatea care vine din partea Parchetului este aceea a începerii urmării penale și față de Damian Bucur, fostul administrator public al orașului Titu în mandatul lui Ilie Dinu. Informațiile noastre spun că, la ora asta, procurorii analizează toate documentele justificative care au stat la baza achiziționării medicamentelor și materialelor sanitare de la farmacia soției lui Dinu, contractele de achiziție, precum și fișa postului pentru Damian Bucur din perioada 2010 – 2012.

Pentru colorit, să spunem că Ilie Dinu este vicepreședinte PDL Dâmbovița, recent ales la sfârșitul lunii februarie. La rândul lui, Damian Bucur este oportunistul care s-a remarcat abandonând rapid PDL-ul după eșecul de la parlamentare, oferindu-se lui Mihail Volintiru, șeful PNL Dâmbovița. A primit, în schimbul noului atașament, funcția de șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Dâmbovița.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. PRAF IN OCHII FRAIERILOR!! JUSTITIA ROMANA INCA NU E OARBA…..

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.