SURPRIZĂ POLITICĂ: Prof. Gabriela Istrate candidează pe lista PSD Târgoviște pentru Consiliul Local

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, candidat pentru un nou mandat la alegerile din septembrie, a început prezentarea noii echipe de consilieri pe care o va propune din partea PSD Târgoviște. Primul nume este o adevărată surpriză: Gabriela Istrate, profesor cunoscut în urbe, dar fost membru PNL. În urmă cu puțin timp, făcea parte din eforturile lui Sorin Ion de a-și consolida echipa pentru candidatura la Consiliul Județean. În aceste condiții, candidatura pe lista PSD este o lovitură încasată de liberali.

Cristian Stan:

V-am promis surprize frumoase. V-am promis o echipă de CALIBRU. V-am promis oameni ultra-profesioniști în domeniile lor de activitate.

Bine ai venit alături de noi, Gabriela Istrate – candidat PSD Târgoviște pentru Consiliul Local Municipal! Vom realiza lucruri deosebite împreună, iar programul fară precedent de investiții în #educație va avea un suport suplimentar.

Gabriela Istrate:

Pentru că trăiesc într-un oraș cu vechi tradiții istorice, astăzi m-am hotărât să mă alătur primarului Cristi Stan în efortul său de a dezvolta Cetatea.

M-am decis să îi susțin candidatura pentru un nou mandat, fiindcă avem nevoie de un primar gospodar și destoinic, cu experiență în gestionarea activităților edilitare, cu spirit practic, dar și cu un bun echilibru politic. Consider că avem premise foarte bune în acest sens!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.