SURSE: Dorin Staicu își dă demisia din fruntea Companiei de Apă! Cimpoacă interimar! (Update)

dorin staicu

UPDATE: Ninel Cimpoacă va fi interimar pentru o foarte scurtă perioadă, urmând ca treburile Companiei să fie preluate, tot interimar, de un TEHNICIAN.

Se întâmplă chiar la ora asta. Consiliul de Administrație al Companiei de Apă ia act de demisia directorului general Dorin Staicu. Interimar numit: Ninel Cimpoacă!

Gestul decurge din incidentul de la Aninoasa, când, timp de mai multe zile, a fost livrată apă cu infiltrare din canalizare.

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. Apa noastră cea de toate zilele…. sau altfel spus de ce se cere demisia conducerii de la Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița

  1.Poate un motiv ar fi că avem cel mai scump tarif pe mc apă la nivelul țării
  2.Poate pentru că onor conducerea și-au tras mașinii noi și de fițe
  3.Sau poate pentru apa nepotabilă ce o livrează celor din Aninoasa
  4.Sau poate pentru că nu sunt în stare să preia în administrare investiții făcute prin fonduri europene ( exemplu canalizarea din cartier Priseaca)
  5. Poate pentru că cei de la intrarea în Moreni mai așteaptă și acum să vină apa?!
  6.Poate că pentru faptul că onor conducerea a gestionat campania de comunicare (opriri de apă, lucrări) doar pe internet ( facebook și câțiva prieteni cu bloguri) ignorând faptul că radiourile locale din respect pentru ascultătorii lor dau acest gen de anunțuri în mod gratuit
  7.Sau poate pentru faptul că în toate cartierele mărginașe ale orașului sunt probleme cu presiunea (acum … o să vedem la vară)
  8.Sau poate pentru faptul că după ce au făcut reparații, intervenții au lăsat în urma lor mărturii: vezi craterul de la Romlux (intersecția cu șoseaua de centură) sau mai nou cel de la Magazinul Muntenia (să nu mai vorbim de toată zona din fața fostului restaurant Ialomița)
  9.Sau poate pentru faptul că probabil e o pălărie prea mare pentru domnu director?

  Sau poate aveți alt punct de vedere?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.