Târgoviște / 1 Iunie: Activități diverse în tot orașul, culminând cu Parada Copiilor

Primăria Târgoviște este pregătită pentru sărbătoarea de 1 Iunie – Ziua Internațională a Copilului. Va fi unul dintre cele mai variate programe, ofertant din toate punctele de vedere: locații diverse, activități de toate felurile.

Câteva detalii a oferit primarul Cristian Stan, urmând ca programul complet să fie anunțat astăzi:

Vom închide, parțial, Bulevardul Libertății, astfel încât să poate fi realizate desene pe asfalt, să se joace șotronul, fotbal. Va fi o atmosferă foarte frumoasă, va fi și gimnastică aerobică. În Parcul Mitropoliei vom avea clovni, păpuși gigant, spectacole de teatru, dans, spectacole făcute de copii pentru copii. La Complexul Turistic de Natație vom avea competiția de înot, care este, deja, tradiție – Cupa 1 Iunie, competiție de fotbal, ciclism. La Grădina ZOO va fi, de asemenea foarte interesant pentru copii, cu acces gratuit.

Ne dorim ca această zi de 1 Iunie să fie una cu totul și cu totul deosebită, sper să ne ajute și vremea. Iar seara, de la ora 18.00, cu plecare din fața Primăriei, avem Parada Copiilor , cu tunuri de confetti, muzică și ne dorim să participe cât mai mulți copii. Parada de anul trecut a fost foarte frumoasă (vezi aici), vă garantez că, anul acesta, va fi și mai frumoasă, cu condiția să participăm cât mai mulți. Le mulțumesc tuturor celor care și-au anunțat participarea, elevilor de la unitățile de învățământ, copiilor de la școlile de dans, cluburile sportive.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.