Târgoviște, 21-22 iunie: Prima Regională a Organizației de Tineret PRO ROMÂNIA

„Vocea tinerilor merită să fie ascultată!”

Sub această egidă, Organizația de Tineret PRO România Dâmbovița organizează, în perioada 21 – 22 iunie 2019, Întrunirea Regională Sud Muntenia ~ București-Ilfov, care se va desfășura la Târgoviște, cu participarea birourilor de conducere ale organizațiilor de tineret PRO România din județele Argeș, București, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Ialomița, Ilfov, Teleorman.

În cadrul evenimentului vor avea loc dezbateri pe teme de interes actual pentru categoria de vârstă vizată, precum și abordări referitoare la evenimentele politice majore din acest an (alegerile prezidențiale) și anul viitor (locale și parlaementare).

Dumitru Irena, coordonator al Tineretului PRO ROMÂNIA Dâmbovița:

Istoria ne arată că tinerii au forța să facă diferența prin implicare. Astfel, am pornit la drum într-un proiect nou și dinamic pentru a demonstra faptul că vocea tinerilor merită să fie ascultată și pentru a contribui la schimbarea direcției în care merge astăzi țara noastră. Ne dorim să vedem cât mai mulți tineri merituoși care intră în politică, o viață politică în care să nu se regăsească acte de imoralitate și fuga de responsabilitate.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.