Târgoviște: A fost finalizată baza sportivă a Colegiului „Constantin Carabella” (foto + declarații)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi la Colegiul Național „Constantin Carabella”, unde s-a finalizat una dintre cele mai așteptate investiții locale – baza sportivă (sală + teren) a colegiului, investiție finanțată 100% din bugetul local. Alături de primarul Cristian Stan și cei 2 viceprimari, au stat președintele CJD – Corneliu Ștefan și directorul colegiului – Corneliu Stoicescu.

Cristian Stan: Aici a fost construită o întreagă bază sportivă, care, în afara acestei incinte în care ne aflăm acum (sala de sport – n.r.), vizează și un teren de sport multifuncțional. Practic, a fost valorificat la maximum spațiul care era aici. Discutăm de o bază sportivă construită de la zero, la un colegiu național de prestigiu, care nu a avut niciodată o sală de sport. Orele de sport se făceau fie într-o clasă improvizată, fie în fosta cantină.

Corneliu Ștefan: Am intrat cu emoție în această incintă, sunt fost absolvent al Colegiului „Constantin Carabella” în perioada 1996 – 2000, am terminat aici specializarea Matematică – Fizică și vreau să vă spun că nu am avut astfel de condiții. Felicit administrația locală pentru ceea ce a făcut pentru această unitate de învățământ emblematică din județ. Astfel de practici vom avea și în judeul Dâmbovița; prin Programul Județean de Dezvoltare Locală vom realiza cât mai multe baze sportive, săli de sport. Ne-am dori să avem în fiecare localitate cel puțin o bază sportivă la acest nivel.

Sala de sport are aproximativ 1.000 mp și dispune toate dotările necesare. În fața sălii, a fost amenajat un teren multifuncțional, cu pistă de alergare.

Investiția a fost finanțată de Primăria Târgoviște și se ridică la aproximativ 3 milioane lei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.