Târgoviște: Ambasadorii din Brazilia, Uruguay și Venezuela au vizitat Expoziția de carte a Americii Latine (GALERIE FOTO)

ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (12)

S-a întâmplat ieri, la Târgoviște, la sediul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”. În cadrul evenimentului numit „Festivalul filmului și cărții Americii Latine”, a avut loc vernisajul Expoziției de carte a Americii Latine. Momentul s-a bucurat de prezența a 3 ambasadori, respectiv: ES Raymundo Santos Rocha Magno – Brazilia, ES Manuel Vieira – Uruguay și ES Ramon Carazo – Venezuela. Le-au fost gazde: Ioan Marinescu – vicepreședintele Consiliului Județean, Ciprian Prisăcaru – viceprimarul municipiului Târgoviște și Erich Agnes – directorul Bibliotecii Județene.

Au vorbit despre prietenie, pace și bucurie, au vizitat standurile expoziției, au semnat în cartea de onoare și au zâmbit la poză:

ambasadori-la-targoviste-1ambasadori-la-targoviste-2ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (3)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (4)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (5)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (6)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (7)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (8)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (11)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (9)ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (10)watermarked-f18ambasadori-ai-tarilor-latine-targoviste-1 (13)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. prea apare in fotografii unul care nu are nici o treaba cu cultura. vicele CJD se uita ca curca in lemne la cartile alea si la oamenii aia de cultura, cu care nu are in comun decat aerul pe care li l respira fara drept

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.