Târgoviște: Asfalt și pe strada Tighina din micro II (foto + declarații)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe strada Tighina din micro II, acolo unde, de la primele ore ale zilei, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt în cadrul unui proiect de reabilitare integrală a zonei.

Cristian Stan, primarul municipiului: Strada Tighina face parte dintr-un lot mai amplu, care vizează și străzile Herța, Leo Plângă, Bastionului, Oprescu Adrian – străzi care, cu excepția Leo Plângă, sunt reabilitate și ele. Pe str. Leo Plângă s-a finalizat extinderea rețelei de canalizare și urmează să se intre cu asfaltarea.

Sunt desfășurări de forțe pe mai multe zone din Târgoviște la nivelul infrastructurii stradale. Săptămâna trecută s-au finalizat străzile Ileana Sărăroiu, Miron Costin, Nifon; în același timp, se lucrează, în micro III, la parcarea din spatele blocurilor 11-12, acolo unde se vor amenaja aprox. 200 de locuri noi. De asemenea, în Priseaca mai sunt câteva proiecte care trebuie închise la nivelul extinderii rețelelor de canalizare și gaze, după care, imediat, vor intra utilajele de asfaltare pe ceea ce a mai rămas din lotul de străzi de 4 km.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.