Târgoviște: Avansează lucrările la baza sportivă de la Colegiul „Constantin Carabella”

Primarul Cristian Stan și viceprimarul Cătălin Rădulescu au mers astăzi pe șantierul deschis la Colegiul Național „Constantin Carabella” din Târgoviște, acolo unde municipalitatea investește în prima bază sportivă a acestei unități de învățământ de prestigiu la nivelul întregului județ Dâmbovița.

Baza va cuprinde atât o sală de sport, pe o suprafață desfășurată de aproape 1.000 mp, cât și un teren deschis multifuncțional, pe care se vor putea practica mai multe sporturi (fotbal, handbal, volei, baschet).

Finanțarea proiectului este asigurată de Primăria Târgoviște – 2,6 milioane lei, valoarea contractului de execuție.

Cristian Stan: Lucrările sunt în grafic. Sper ca, la următoarea conferință de presă aici, să avem închisă măcar cu zidărie toată această zonă, ca să prfileze mai bine viitoarea sală de sport (regim de înălțime – parter înalt) și vestiarele (regim de înălțime (P+1), la care se adaugă terenul exterior.

Edilul, el însuși absolvent al Colegiului „Carabella”, a dorit să arate și condițiile în care se desfășoară astăzi orele de educație fizică, într-o sală improprie din toate punctele de vedere.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.