Târgoviște: Cinematograful Independența, inclus pe lista – sinteză de investiții a CNI!

cinema independenta (1)

Târgovișteni, în curând vom merge la Cinema!

Compania Națională de Investiții a înscris pe lista sinteză a obiectivelor de investiții din cadrul subprogramului Săli de Cinema, din Programul Național de construcții de interes public sau social și obiectivul „Modernizare și reabilitare Cinematograf Independența”.

În urma solicitării făcute de Municipiul Târgoviște, Compania Națională de Investiții a răspuns pozitiv acestui demers, iar în vederea promovării investiției, Municipiul Târgoviște va transmite toată documentația de solicitare motivată pentru subprogramul Săli de Cinema.

Conform procedurii, CNI va întocmi lista sinteză a obiectivelor propuse spre finanțare pentru subprogramul Săli de Cinema și o va transmite Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, pentru a fi aprobată prin ordin al Ministrului. Lista sinteză astfel aprobată este documentul ce va sta la baza întocmirii listei obiectivelor de investiții și a fundamentării alocațiilor bugetare necesare în vederea finațării acestora.

Avem convingerea că nu mai târziu de anul viitor vor demara lucrările la obiectivul Cinematograf Independența, iar târgoviștenii se vor putea bucura de proiecții cinematografice de calitate chiar în orașul lor.

Biroul de presă al Primăriei Târgoviște

Citiți și: Cinematograful Independența, o ruină cu lilieci morți pe jos!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.