Târgoviște: Două blocuri ANL se construiesc anul acesta, în zona UM Gară, lângă mall

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul din apropierea Dâmbovița Mall, acolo unde Agenția Națională pentru Locuințe va construi două blocuri de câte 24 unități locative. Proiectul are o valoare de 11 milioane lei, cu un termen de execuție de 12 luni.

Cristian Stan, primar:

Este un teren pus la dispoziția Primăriei Târgoviște și ANL de către Consiliul Județean Dâmbovița, un parteneriat în cadrul căruia administrația locală va realiza tot ceea ce înseamnă amenajare, inclusiv rețele de utilități, alei pietonale, străzi, parcări, iar Agenția Națională pentru Locuințe construișete efectiv unitățile locative.

Este o zonă în plină dezvoltare din punct de vedere urbanistic, în contextul în care, în spatele acestei parcele pe care se derulează acest proiect, se vor mai construi încă patru blocuri cu câte 20 unități locative. Este un proiect pe terenul Consiliului Județean Dâmbovița, tot prin ANL. Ulterior, vrem să deschidem cartierul Aleea Trandafirilor, un cartier destul de aglomerat, mai ales pe ceea ce înseamnă calea de acces și parcări, astfel încât cei care locuiesc aici și tranzitează această zonă să aibă inclusiv posibilitatea de a parca aici. Vrem să extindem parcarea din Aleea Trandafirilor, dinspre strada Neagoe Basarab, astfel încât să facem o zonă foarte largă, accesibilă tuturor.

Din păcate, un alt proiect ANL, cel din cartierul Sagricom, pentru 146 de unități locative, pare abandonat de Agenție.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.