Târgoviște (foto): Se toarnă asfalt în cartierul Matei Voievod, prima intervenție din ultimii 20 de ani!

matei voievod (1)

Se întâmplă începând de astăzi executarea lucrărilor de asfaltare pe Calea Ploiești din cartierul Matei Voievod (Sârbi) al municipiului Târgoviște. Lucrarea face parte din programul de reparații și intervenții al Direcției de Administrare a Patrimoniului Public și Privat din cadrul Primăriei. Practic, se intervine aici pentru prima dată de la turnarea betonului, în 1994-1995, cartierul nefiind niciodată asfaltat.

Pe teren, în vizită de lucru, au venit astăzi primarul interimar al municipiului, Cristian Stan, însoțit de viceprimarul Cosmin Bozieru. Zice Cristian Stan:

Așa cum am stabilit și cum am promis, am început lucrările în cartierul Matei Voievod. Calea Ploiești este prima arteră rutieră abordată. Avem 12.000 mp care vor fi asfaltați. Am avut lucrări de frezare, de egalizare și acum suntem în faza de asfaltare. Am împărțit în 2 această stradă, va fi definitivată prima jumătate, și apoi restul, pentru a nu crea un disconfort foarte mare cetățenilor din acest cartier.

Totodată, această investiție va fi dublată de una nouă, pe celelalte străzi din cartierul Matei Voievod. După cum știți, în ședința de luna trecută a CLM au fost aprobați indicatorii tehnico-economici astfel încât, sper eu, după jumătatea acestui an, să avem lucrurile destul de înaintate și pe celelalte străzi, pe Grădinari, Sârbilor, Legumelor ș.a.m.d.

Onoare muncii!

matei voievod (2) matei voievod (4) matei voievod (5)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.