Târgoviște: Grădinița nr. 9, transformată: corp nou de clădire, dotări, loc de joacă!

Unul dintre primele angajamente ale primarului Cristian Stan pe zona de infrastructură educațională a fost îndeplinit: reabilitarea și extinderea Grădiniței nr. 9 (Alexandrina Simionescu Ghica). Noul an școlar a început cu un corp de clădire nou, parter și etaj, în suprafață utilă de peste 500 mp, cu 4 săli de clasă, vestiare și grupuri sanitare.

Proiectul a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, cu o valoare de 1 milion lei. Complementar lui, Primăria Târgoviște a venit cu 2 investiții noi: dotările pentru acest corp nou de clădire și amenajarea curții, inclusiv prin realizarea unui loc de joacă nou.

Cristian Stan: Sunt convins că vă aduceți aminte cum arăta întreaga zonă. Este o diferență uriașă între ceea ce era înainte și ceea ce se întâmplă acum aici. Grădinița era una dintre cele mai aglomerate din oraș, ca să fiu elegant în exprimare. Corpul de clădire din față nu reușea să asigure necesarul pentru toți copiii înscriși aici. Erau condiții dificile și mă bucur că am reușit să repunem pe roate un proiect care, la un moment dat, era abandonat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.