Târgoviște, micro 9: Primăria a dat startul lucrărilor într-o zonă care era sufocată de garaje și gunoaie!

str gioglovan (1)

Conducerea Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul deschis în microraionul 9, acolo unde, pe strada Prof. Radu Gioglovan, au demarat primele lucrări de amploare după foarte, foarte mulți ani. Vorbim de o zonă care, până de curând, era sufocată de garaje, în spatele cărora zăcea un focar de infecție de la gunoaiele aruncate. Au fost dezafectate peste 100 de garaje.

Lucrările care vor fi derulate aici vizează o suprafață de aproape 9.000 mp: strada asfaltată, parcare amenajată în locul garajelor, iluminat public reabilitat, spațiu verde, canalizare pluvială.

Eu cred că, în urma lucrărilor, se vor obține cam 150-160 de locuri de parcare, spune primarul Cristian Stan.

Odată cu demararea acestor lucrări, administrația locală târgovișteană dă startul investițiilor într-un cartier care a fost vitregit de-a lungul mandatelor. Lângă acest tip de intervenții, vor urma 3 proiecte mari pe zona de infrastructură educațională, respectiv reabilitarea și modernizarea Creșei nr. 8, Grădiniței nr. 8 și Școlii nr. 8 „Mihai Viteazul” (fonduri europene și guvernamentale).

Cristian Stan: Am vrut neapărat să facem această conferință de presă acum, la debutul lucrărilor, pentru a avea un termen foarte bun de comparație cu moementul în care aceste lucrări vor fi finalizate. Aș vrea să transmit și o apreciere pentru oamenii din această zonă, care au înțeles foarte repede necesitatea lucrărilor și foarte repede s-au mișcat cu dezafectarea garajelor.

Onoare muncii!

cristian stan (1) cristian stan (2) str gioglovan (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.