Târgoviște: Moment bun pentru cumpărarea apartamentelor ANL / reduceri foarte mari față de acum câteva luni (exemple)

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, vine în întâmpinarea chiriașilor din locuințele ANL cu o informare utilă privind oportunitatea cumpărării apartamentelor, în această perioadă. Momentul este unul favorabil, având în vedere că legislația modificată aduce reduceri consistente la vânzare față de acum câteva luni.

Cristian Stan:

Pentru cei care în acest moment sunt chiriași în locuințele ANL, este o perioadă foarte bună în vederea achiziționării acestor apartamente în contextul în care prin actul normativ actual, spre deosebire de legislația de până acum, este o reducere substanțială la prețul de cumpărare a locuințelor ANL, chiar și de trei ori.

Vă dau și un exemplu cât se poate de concret: un apartament de pe Bulevardul Unirii, de 3 camere, care avea o valoare anterioară de vânzare de 209.000 lei, se vinde acum cu 64.000 de lei, în contextul în care se poate achiziționa și în rate, mergând până la 25 de ani perioada de plată. Deci, pentru târgoviștenii care doresc să-și achiziționeze locuințele pe care le dețin în acest moment cu chirie, e un moment foarte bun pentru cumpărarea locuințelor ANL. De asemenea, la un apartament cu 2 camere, situat în micro II, de la o valoare anterioară de 132.000 lei, acum se poate cumpăra cu 78.000 de lei. Nu știu când va mai exista această oportunitate și de aceea am vrut să fac această precizare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.