Târgoviște: Parcul de lângă Complexul de Natație va fi gata până în primăvara anului viitor / zonă transformată

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul de lângă Complexul Turistic de Natație, acolo unde va fi realizat cel mai mare parc al orașului din ultimii 50 de ani. Vorbim de o investiție de peste 10 milioane lei, finanțată prin Programul Operațional Regional, care va transforma întreaga suprafață de teren degradat într-una de recreere, cu toate facilitățile: peste 50.000 mp cu spațiu verde, 1.000 de arbori și arbuști ornamentali, fântână arteziană, piste pentru bicicliști, zonă de fitness, mobilier urban cu wi-fi, supraveghere video etc.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Discutăm de un parc pe o suprafță de aproximativ 5 hectare, cu foarte multe facilități, loc de joacă, piste pentru bicicliști, arbori, arbuști, tiroliană, mini-poligon pentru copii, astfel încât aceștia să învețe regulile de circulație. Avem și un proiect complementar de amenajare a zonei lacului și cred că anul viitor, spre vară, aici vom avea una dintre cele mai frumoase zone din municipiul Târgoviște, cu iluminat public nou, camere de luat vederi etc.

Primarul a anunțat și faptul că, în imediata vecinătate a parcului, luna aceasta, vor începe lucrările de construcție a unei noi baze sportive, prin CNI, cu o valoare de aproximativ 6 milioane lei: teren fotbal cu nocturnă, teren multifuncțional de volei, baschet, tenis, vestiare, parcare. Investițiile se adaugă celor existente, deja: Complexul Turistic de Natație și terenul sintetic de antrenament, omologat UEFA

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.