Târgoviște: Peste 30 de străzi intră în reabilitare în acest an (lista)

cristian stan (1)

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a făcut astăzi o prezentare a tuturor proiectelor de infrastructură pe care administrația le are în derulare și le va demara în cursul acestui an. Astfel, pe documente semnate, contracte de finanțare, contracte de execuție, ordine de începere a lucrărilor, orașul va fi un șantier până la finalul anului 2019.

ASFALTARE STRĂZI

În cartierul Priseaca – etapa a II-a: asfaltarea a 4 km de drum, respectiv străzile Dâmboviței, Soarelui, Prisecii (diferențele de asfaltat), Oilor, Teilor, Infrățirii și Stupilor. A fost semnat, deja, ordinul de începe a lucrărilor, cele mai mari realizate vreodată în acest cartier.

Pachetul 4 (aprobat în anul 2016): străzile Nicolae Filipescu și Intrarea Teiș. A fost semnat ordinul de începere a lucrărilor.

Lotul 1 de străzi (aprobat în acest an): Tighina, Herța, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Maior Oprescu Adrian (zona de case), Udrea Bălcescu și Plevnei. Estimare începere lucrări: iulie-august.

Lotul 2 de străzi: Miron Costin, Plantelor, Pădurii, Nifon, Crângului, Tudorică Popescu, Stolnicu Constantin Cantacuzino, Ileana Sărăroiu. Va fi lansată procedura de licitație pentru execuție lucrări peste o săptămână. Estimare începere lucrări: luna august.

Lotul 3 de străzi: Prof. Constantin Manolescu, Prof. Victor Oprescu, Laura Stoica, Scriitor Matei Alexandrescu, Cronicarilor, Calafat, Stejarilor. Documentele sunt pregătite pentru proiectare, indicatorii au fost aprobați. Estimare începere lucrări: toamna acestui an.

Trăgând linie, sunt peste 30 de străzi pe care vor demara lucrări în acest an, lucrări care se vor finaliza în totalitate în 2019. Este, probabil, cea mai mare intervenție demarată într-un singur an pe zona de infrastructură în municipiul Târgoviște. Încă o precizare notabilă: majoritatea acestor artere sunt la prima lor reabilitare!

Listei de investiții de mai sus i se pot adăuga și alte obiective dintre cele finanțate prin PNDL II (reabilitarea grădinițelor 13 și 15 și cel puțin încă 3 creșe) care vor începe tot în 2018.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.