Târgoviște: S-a deschis Târgul de cadouri și mărțișoare din Piața Tricolorului!

targ martisoare targoviste

S-a întâmplat astăzi, în prezența primarului interimat Ciprian Prisăcaru, deschiderea Târgului de cadouri și mărțișoare amplasat în cortul de pe Platoul Prefecturii (Piața Tricolorului).

Potrivit Primăriei Târgoviște, 80 de standuri cu mărțișoare și 10 standuri cu flori vor fi amplasate în cadrul târgului. Noutate pentru anul acesta: amplasarea unor standuri de lumânări decorative sculptate, precum și apariția unor ateliere de design floral. De asemenea, vor exista și câteva zone cu mărțișoare confecționate de către copiii cu dizabilități din municipiu.

Târgul va fi deschis pentru toți  târgoviștenii în perioada 13 febuarie – 08 martie 2015 în intervalul orar 08:30-19:00.

ciprian prisacaru

Ciprian Prisăcaru: Mă bucur foarte mult să ne întâlnim astăzi la Târgul de cadouri și mărțișoare pe care Târgoviștea îl găzduiește la a 6-a ediție. Este al 6-lea an când se întâmplă acest lucru la Târgoviște și am crezut că este de bun augur să continuăm această tradiție, să dăm posibilitatea târgoviștenilor să-și achiziționeze cadouri pentru Valentine’s Day, pentru Dragobete, pentru 1 și 8 Martie.

Cortul are în prezent doar jumătate din standuri ocupate, dar așteptările autorităților se leagă de perioada de după 20 februarie, când vor veni toți comercianții care au contractat spații în târg.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.