Târgoviște: Se construiește viitoarea autogară a municipiului / foto șantier și detalii proiect

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe șantierul unde se construiește viitoarea autogară din municipiu, în imediata vecinătate a Complexului de Natație. Obiectivul vizează, pe de o parte, construirea unei autobaze, iar pe de altă parte o stație de capăt, toate făcând parte din proiectul mare de reabilitare și modernizare a transportului public în comun, proiect care cuprinde și o parte importantă de infrastructură.

Cristian Stan, primarul municipiului:

În afara lucrărilor pe care le vedeți aici, investiția mai presupune construirea unui pod nou peste canalul de lângă noi, reabilitarea podului existent, reabilitarea unor străzi importante din municipiu – bld. Regele Carol, bld. Mircea cel Bătrân, str. Gării, str. Lt. Stancu Ion, reabilitarea pasajului de lângă Pavcom. Totodată, proiectul presupune modernizarea stațiilor de călători – vor fi stații independente din punct de vedere energetic. Practic, va fi o schimbare majoră pe ceea ce înseamnă infrastructura transportului public local.

Dacă acestor investiții adăugăm și faptul că, la acest moment, în municipiu, deja, circulă 28 de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid și că mai avem semnat contractul de furnizare pentru încă 12, putem spune că municipiul Târgoviște se va bucura, în aproximativ un an și jumătate, de unul dintre cele mai moderne sisteme de transport public în comun din România. Și nu exagerăm cu absolut nimic.

Autobaza va fi gata până la finalul anului viitor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.