Târgoviște: Se lucrează intens la Școala nr. 8 „Mihai Viteazul” / „Va fi una dintre cele mai moderne din România”

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul unuia dintre cele mai importante proiecte care s-au realizat în acest municipiu la o unitate de învățământ: reabilitarea, modernizarea și extinderea Școlii „Mihai Viteazul” (nr. 8). Este o investiție pe bani europeni – peste 18.000.000 lei – care va transforma din temelii ceea ce exista, ca bază materială, în acest spațiu.

Detalii despre proiect și frontul de lucru de la primarul Cristian Stan:

Vedeți corpul nou de clădire, care va găzdui 14 săli de clasă, laboratoarele și tot ceea ce este necesar pentru suplimentarea numărului de clase de la 22, câte erau, la 36.

În afara acestui corp, se construiește o sală de festivități, se mărește sala de sport, se construiesc o bază sportivă și vestiarele aferente. De asemenea, întreaga împrejmuire va fi schimbată, curtea școlii va fi refăcută. Corpul vechi de clădire va fi reabilitat integral, inclusiv cu lucrări la structura de rezistență, tâmplărie ș.a.m.d.

Deasupra corpului nou, avem o terasă circulabilă, investiție unică în peisajul investițiilor din municipiu la unitățile de învățământ.

Ca și termen de execuție, îi asigur pe părinți, pe copii și pe cadrele didactice că anul școlar viitor îi va găsi în această unitate reabilitată și modernizată, cu precizarea că avem și dotările aferente.

Rezultatul va fi o școală printre cele mai moderne din România și spun acest lucru cu toată responsabilitatea

În urma finalizării proiectului, suprafața construită a școlii se mărește cu 60%.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.