Târgoviște: Sorin Grindeanu, întâlnire cu primarii, șefii deconcentratelor și firme din județul Dâmbovița!

foto11

În cadrul vizitei de lucru în județul Dâmbovița a prim-ministrului Sorin Grindeanu, unul dintre cele mai importante repere ale programului l-a constituit întâlnirea din campusul Universității „Valahia” cu primarii județului, șefii serviciilor publice deconcentrate și reprezentanții unor companii importante care-și desfășoară activitatea în Dâmbovița. Discuția a fost precedată de o vizită și prezentare a Campusului Universității, premierul fiind însoțit de senatorul Adrian Țuțuianu și rectorul Călin Oros.

În cadrul întâlnirii, prim-ministrul a vorbit despre programul de guvernare și calendarul măsurilor din program, precum și despre prioritățile legislative din următoarea perioadă, iar temele de dialog au fost legate de PNDL, PNDR, Legea Educației, debirocratizarea anumitor programe naționale, deblocarea unor ghiduri de finanțare pe programe europene.

Citește și: Premierul Sorin Grindeanu, întâlnire cu primarul Cristian Stan și discuție despre prioritățile municipiului!

Alături de premier, la dezbatere au participat miniștrii Economiei – Mihai Tudose și Apărării Naționale – Gabriel Beniamin Leș, prefectul Antonel Jîjîie, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan, parlamentarii dâmbovițeni – Carmen Holban, Oana Vlăducă, Leonardo Badea și Corneliu Ștefan, reprezentanți din conducerea Universității „Valahia”, consilieri județeni și locali.

Onoare muncii!

foto10 sorin grindeanu (10) DSC_2258sorin grindeanu (14)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.