Târgoviște: Stadiul lucrărilor la stadionul „Eugen Popescu” / se încearcă omologarea provizorie (foto și declarații)

Primarul municipiului Târgoviște – Cristian Stan și viceprimarul Cătălin Rădulescu au mers, astăzi, pe șantierul de la stadionul „Eugen Popescu”, acolo unde se află în execuție proiectul de reabilitare și modernizare. În ciuda dificultăților financiare, investiția – suportată exclusiv din bugetul local – înaintează și se lucrează pe toate fronturile.

Detalii despre stadiul lucrărilor a oferit primarul municipiului:

În spatele meu avem lucrări în desfășurare la tribuna nouă, unde s-au montat, deja, 4 axe, stâlpii care vor susține gradenele și grinzile. Este o tribună care va găzdui peste 4.000 de oameni, urmând ca, în perioada următoare să se monteze și stâlpii cei mai înalți și, apoi, montarea tuturor grinzilor și a elementelor premergătoare instalării gradenelor.

De asemenea, se lucrează și la tribuna veche – până la finalul acestei luni, depinde și de vreme, sperăm ca măcar un prim tronson de tribună, cel dinspre Casa Armatei, să fie gata la nivel de gradene, astfel încât să poate fi aplicată hidroizolația, rămânând numai scaunele de pus.

Astăzi au început și lucrările la instalația de nocturnă – armarea fundației, urmând ca, până la finalul lunii martie, dacă lucrurile merg așa cum ar trebui, să ridicăm nocturna.

N-am spus întâmplător aceste lucruri pentru că încercăm un demers către Federația Română de Fotbal, astfel încât să beneficiem de o omologare provizorie a stadionului, iar echipa să poată să dispute meciurile pe teren propriu. Sigur, nu depinde numai de noi, depinde și de cum vor evolua lucrările și de poziția FRF. (…) Nu vreau să mă mai lansez în termene foarte stricte, dar sper ca, până la finalul acestui an, să avem gata acest stadion de care fotbalul dâmbovițean are mare nevoie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.