Târgoviște: Stand de mărțișoare confecționate de copiii și adulții centrelor sociale din județ!

20180221_123613 (2)

Comunicat de presă

Copiii din cadrul Complexului de Servicii Sociale „Floare de Colţ” Târgovişte și adulții cu dizabilități de la Centrul de Servicii Comunitare „Sfântul Andrei” Gura Ocniței și Centrul de Servicii Comunitare „Floarea Speranței” Pucioasa desfășoară periodic activități pentru deprinderi de viață independentă și de recreere în cadrul atelierelor existente în fiecare centru. Astfel, beneficiarii confecționează mărțișoare, felicitări și materiale decorative, cu sprijinul salariaților.

O parte din obiectele confecționate de către ei sunt expuse, pentru a fi valorificate, în cadrul Târgului de cadouri și mărțișoare, organizat în această perioadă în Piața Tricolorului din Târgoviște.

Invităm cu drag vizitatorii târgului să achiziţioneze un mărţişor unicat, pentru a sărbători împreună venirea primăverii.


De asemenea, vă informăm că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița a fost nominalizată la premiul Instituţia anului, în cadrul celei de-a V-a ediții a Galei Naționale a Excelenței în Asistență Socială, ca o recunoaștere a contribuției celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2017.

În perioada 19 -26 februarie 2018 va avea loc etapa de vot online. Astfel, dacă doriți,  vă invităm să accesați secțiunea vot online 2018, existentă pe site-ul gala.cnasr.ro, Premiul Instituția anului, în vedere susținerii nominalizării DGASPC Dâmbovița.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în promovarea asistenței sociale la nivel județean și vă dorim O primăvară frumoasă tuturor!

Director general,
        ing. Cristiana Bucur

Întocmit,
șef birou Cerasela Gurgu

20180221_123606 20180221_123634

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.