Târgoviște: Strada Cetății, în plină reabilitare. S-a asfaltat, deja, jumătate! (foto)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șanierul de pe strada Cetății, unde este în plină derulare proiectul de reabilitare a arterei. S-a asfaltat, deja, prima jumătate (partea cuprinsă între sensul giratoriu de la Capela Mitropolitană și până la intersecția cu str. Liniștii), iar acum se pregătește terenul pentru asfaltarea până la capăt, către Spitalul Județean.

Primarul Cristian Stan dă și termenul de finalizare: În această săptămână se finalizează lucrările de pregătire a infrastructurii pentru asfaltare, se va intra la frezat și sper ca începutul săptămânii viitoare să însemne și finalizarea celei de-a doua jumătăți a străzii, astfel încât pe la jumătatea săptămânii să putem da această stradă în circulație în integralitatea sa.

Strada Cetății este una dintre investițiile cele mai așteptate, prin prisma utilității sale, ea legând, practic, 2 zone ale municipiului: partea dinspre microraionul 6 (str. Tudor Vladimirescu, Spitalul Județean) de centrul orașului. E și motivul pentru care există foarte multe solicitări de reglementare a circulației în zonă. Primarul Cristian Stan avansează 2 variante: sens unic (cu alternanță pe strada Berzei, paralelă cu Cetății) sau oprirea interzisă de-a lungul str. Cetății. Primăria a făcut și o adresă către Serviciul de Ambulanță Dâmbovița și va decide în consecință pentru o măsură care să fluidizeze traficul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.