Târgoviște: Unul dintre cele mai frumoase locuri de joacă din municipiu a fost inaugurat astăzi, în micro 11, lângă Piața Vlad Țepeș (foto)

loc de joaca vlad tepes (8)

Așa cum a promis în urmă cu 3 săptămâni, la vizita în teren, primarul Cristian Stan a inaugurat astăzi cel mai mare și mai modern loc de joacă din municipiul Târgoviște – în microraionul 11, lângă piața „Vlad Țepeș” (zona halei). Ruina care exista aici s-a transformat într-un spațiu de agrement de care târgoviștenii din zonă aveau mare nevoie. S-a și văzut asta, locul aglomerându-se imediat după deschidere cu zeci de copii și părinți.

Vorbim de un spațiu amenajat de 1.500 mp, din care aproape 500 mp ocupă locul de joacă propriu-zis, pe o platformă rotundă, acoperită cu tartan. Echipamentele de joacă sunt noi, moderne și foarte frumoase, iar în jurul platformei există aparate de fitness în aer liber, foișoare, alei și spații verzi, reamenajate. De asemenea, investiția a presupus reabilitarea iluminatului public și refacerea împrejmuirii. Zona beneficiază de sistem de monitorizare video.

Alături de Cristian Stan au fost astăzi prezenți viceprimarii Monica Ilie și Cătălin Rădulescu, senatorul Adrian Țuțuianu, deputatul Oana Vlăducă, președintele CJ Dâmbovița – Alexandru Oprea, vicepreședinții Claudia Gilia și Alin Manole, directori din cadrul Primăriei Târgoviște care au lucrat împreună la realizarea acestei investiții.

Onoare muncii!

loc de joaca vlad tepes (1) loc de joaca vlad tepes (2) loc de joaca vlad tepes (3) loc de joaca vlad tepes (4) loc de joaca vlad tepes (5) loc de joaca vlad tepes (6) loc de joaca vlad tepes (7) loc de joaca vlad tepes (9) oana vladuca - claudia gilia

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.