Târgoviște: Zona str. Prof. Radu Gioglovan (micro 9) se transformă. Cele mai mari lucrări de reabilitare

str. gioglovan (6)

În luna martie, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, și echipa executivă mergeau pe șantierul din microraionul 9, acolo unde, pe strada Prof. Radu Gioglovan, demarau primele lucrări de amenajare și reabilitare după foarte mulți ani.

Astăzi, proiectul este în plină derulare și transformarea e evidentă. Practic, dintr-un loc sufocat de garaje (au fost dezafectate peste 100) în spatele cărora zăceau maldăre de gunoaie, putem vorbi de parcări asfaltate, cărora li se vor adăuga stradă asfaltată, iluminat public reabilitat, spații verzi amenajate, canalizare pluvială. De asemenea, sunt, în mare parte, reabilitate cele 2 locuri de joacă dintre blocuri.

Cristian Stan: Condițiile s-au schimbat foarte mult în bine pentru locuitorii acestei zone. Vedeți că a început, deja, asfaltarea și sperăm ca într-o săptămână și jumătate, maxim 2 săptămâni, să ieșim din cartier.

Edilul adăugă încă o veste bună: blocul de garsoniere din zonă este prins în programul de reabilitare termică, pe fonduri europene.

Onoare muncii!

str. gioglovan (2)str. gioglovan (3)str. gioglovan (4) str. gioglovan (5) str. gioglovan (7) str. gioglovan (8)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.