Târgoviște: Zonă transformată în parcarea de pe strada Crăițelor!

DSC_1927

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe șantierul de pe strada Crăițelor (în spatele blocurilor H de pe Calea București), acolo unde este aproape de finalizare una dintre cele mai importante lucrări de reabilitare pe segmentul dedicat parcărilor din cartiere. Zona a fost aproape „neatinsă” de investiții din partea administrațiilor locale până anul trecut, atunci când, pe un maidan părăsit, a fost realizat un loc de joacă modern, cu echipamente noi, aparate de fitness în aer liber, alei pietonale etc. Acum, situația este transformată.

Cristian Stan, primarul municipiului: Vorbim de aproape 10.000 mp străzi și trotuare, lucrări de preluare a apelor pluviale, intervenții la iluminatul public. Tot aici, anul trecut, a fost realizat și un loc de joacă. (…) În cel mult 2 săptămâni vom finaliza toată zona.

Edilul a vorbit și de cele câteva garaje inestetice care mai există, încă, în parcarea reabilitată:

În ședința Consiliului Local, am solicitat acordul în vederea cumpărării acestor terenuri. Am obținut acordul, am realizat și raportul de evaluare. Vreau să vă spun că sumele care ne sunt cerute de proprietari depășesc chiar și de 5 ori valoarea rezultată din raportul de evaluare. În aceste condiții, este imposibil pentru noi să cumpărăm aceste garaje. Bineînțeles, vom insista ca proprietarii să vină și să-și îngrădească proprietățile și să se comporte ca adevărați proprietari, având și obligații, nu numai drepturi.

Onoare muncii!

str craitelor (1) str craitelor (2) str craitelor (3) str craitelor (4)

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Poenaru George Adrian says:

    Așteptăm că acei” proprietari”să arate că sunt oameni și să lase administrația locală să facă ceva frumos ….nu putem rămâne același oameni crescuți în era comunistă,rușine acelora!!!!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.