Târgoviște: Zonă transformată în spatele Tribunalului nou – stradă, parcare, trotuare, loc de joacă!

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe strada Crăițelor, în spatele Tribunalului nou, acolo unde a finalizat cea mai recentă investiție. Practic, maidanul și drumul de pământ care erau acolo s-au transformat în stradă asfaltată, parcare asfaltată și trasată, trotuare asfaltate. Mai mult, exista un fel de loc de joacă, impropriu spus, pentru că erau doar 2 balansoare ruginite de care nu se atingea niciun copil. Primăria a amenajat acum un loc de joacă modern, cu echipamente noi, aparate de fitness, suprafață anti-traumă, iluminat, împrejmuire, pază.

Primarul Cristian Stan: Este o zonă în care cred că nu se investise mai nimic de când a fost dat în folosință blocul G8. 

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

}