Trei nume noi pentru CA al Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița!

grad - costea - popa

S-a întâmplat astăzi, în cadrul Adunării Generale a membrilor Asociației de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) „Apa Dâmbovița”, adoptarea unei hotărâri prin care a fost aprobată lista de persoane desemnate să completeze Consiliul de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița (CATD). Juridic și birocratic, parcursul e mult mai pretențios, dar l-am redus la buna noastră înțelegere.

De ce a fost nevoie de acest demers? Pentru că, din 7 membri ai Consiliului de Administrație, 3 demisionaseră (Daniela Popa, Ciprian Iacob și Cătălin Chiru) și era nevoie de cel puțin 5 ca să funcționeze.

Au fost votați pentru completarea CA: Florin Grad – director al fabricii de carton ondulat Rondocarton din municipiul Târgoviște, Fănuț Costea – consilier local la Găești și Aurelian Popa – fost prefect și președinte AVAS. Ei se vor alătura celorlalți 4 administratori: Adrian Simion, Ovidiu Brezan, Alexandru Mariuțan și Valeriu Goicea. Conform parcursului legal, procedura de completare a CA se va finaliza, după ce lista trece prin votul CLM Târgoviște, pe 5 februarie, atunci când a fost convocată Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor CATD.

Pe cele 3 nominalizări s-a pronunțat și președintele CJD, Adrian Țuțuianu:

La Compania de Apă aveam un consiliu de administrație care nu mai funcționa. Din 7 membri, rămăseseră doar 4 și era obligatoriu, potrivit Statutului, să aibă cel puțin 5 membri ca să se poată lua decizii. Nu am făcut propuneri pe criterii politice. Faptul că cei 3 nominalizați fac parte din partide politice nu anulează pregătirea lor pe care o vrem valorificată în Consiliul de Administrație al Companiei de Apă.

Florin Grad este un puternic om de afaceri, directorul firmei Rondocarton, cu o impresionantă cifră de afaceri și peste 100 de salariați în municipiul Târgoviște. Are o experiență managerială de peste 20 de ani și este mai mult decât util să punem în valoare această expertiză. Fane Costea este inginer de meserie, cu experiență în conducerea și administrarea afacerilor. La fel și Aurelian Popa, inginer de profesie, cu experiență acumulată, și politică, și administrativă, ca prefect, președinte al Autorității pentru Valorificarea Activelor Statului, a condus societăți comerciale. Deci, sunt oameni cu experiență managerială incontestabilă care-i recomandă și de care Compania de Apă are strinentă nevoie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.