Țuțuianu, după întâlnirea cu Victor Ponta și Corina Crețu / „Am discutat toate variantele posibile”

Așa cum anunțase la ultima conferință de presă, liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a avut o discuție cu liderii naționali ai partidului, Victor Ponta și Corina Crețu, pentru a fixa pașii pe care-i vor parcurge în perioada următoare, în perspectiva alegerii unei soluții pentru 2024.

Adrian Țuțuianu:

M-am văzut săptămâna trecută cu Victor Ponta și Corina Crețu, au mai venit și câțiva colegi din București și de prin țară. Am discutat despre ce avem de făcut cu PRO ROMÂNIA și am discutat toate variantele posibile: mersul pe picioarele proprii în 2024, afilierea într-o alianță de centru-stânga sau dacă n-ar fi o variantă să facem discuții și pe partea dreaptă a eșicherului politic.

Victor Ponta are o opinie care, în parte, este motivată. El spune cam așa: „Dom’le, dacă ne apucăm noi, PRO ROMÂNIA, din poziția de partid neparlamentar, pe situația existentă astăzi, cu război, cu o majoritate solidă, cu o presă susținută masiv de stat, nu ne ascultă nimeni, mesajul nostru nu poate să ajungă la prea multă lume”.

Pe de altă parte, eu i-am spus lui Victor – și Corina Crețu a fost de acord cu mine – că nu putem continua în situația asta de „om vedea ce se-ntâmplă”, ci va trebui să luăm o decizie. Și cred că prima decizie este aceea de a ne menține și de a încerca să ne consolidăm propriile structuri de partid. Am decis să facem lucrul ăsta și să mergem în teritoriu începând cu luna mai. Victor Ponta a agreat ideea, într-un final.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.