ULTIMA ORĂ: Liviu Dragnea, mesaj categoric pe subiectul președintelui CJ Dâmbovița!

tutuianu- dragnea - stan

Liviu Dragnea (centru), alături de senatorul Adrian Țuțuianu (stânga) și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan

Declarație de ultimă oră pe fondul zvonurilor și pariurilor care se fac în legătură cu ședința de mâine a Comitetului Executiv Județean al PSD Dâmbovița. Convocați să rezolve definitiv situația președintelui Consiliului Județean, Alexandru Oprea, reprezentanții PSD Dâmbovița vor ști că orice decizie vor adopta, ea va fi respectată și la nivelul conducerii centrale a partidului. Este declarația categorică și inechivocă pentru www.politica-broastei.ro a președintelui Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, pe acest subiect:

În primul rând, situația asta, nu știu cât de tensionată este, dar, în orice caz, neplăcută, trebuie să înceteze.

În al doilea rând, în alegerile locale a mers Partidul Social Democrat. Asta înseamnă că, prin voturile câștigate, respectiv încrederea cetățenilor din Dâmbovița, au putut să mandateze niște membri de partid să ocupe niște funcții într-o instituție publică din administrația locală.

În al treilea rând, asta înseamnă că partidul ia decizia, și acum, așa cum a luat-o și când s-a format Consiliul Județean.

Al patrulea lucru: orice decizie pe care o ia Comitetul Executiv Județean al PSD Dâmbovița, dacă este în urma unui vot statutar, eu, în Comitetul Executiv Național o voi supune la vot și voi susține validarea ei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.