Ultima provocare: Centura municipiului Târgoviște va fi gata până la finalul anului (imagini de pe șantiere)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers astăzi pe mai multe șantiere aferente proiectului privind centura municipiului, probabil, ultima mare provocare pentru actuala administrație.

Spre deosebire de încercările anterioare, de data asta s-a mers pe ideea împărțirii lucrării în 5 loturi, astfel încât investiția să nu mai depindă de o singură firmă. De aici și optimismul echipei Primăriei în privința finalizării acestui proiect.

Cristian Stan, primarul municipiului:

Suntem la pasajul rutier de la Teiș, unul din loturile care alcătuiesc drumul de centură. Practic, se construiește un pod nou, paralel cu cel pe care-l avem în momentul de față, cu lungimea de 266 m și lățimea aproximativ 8 m. Podul se va finaliza până la finalul acestui an.

Pe toate cele 5 loturi care alcătuiesc  proiectul de centură, avem termene de maxim 12 luni. Unde avem poduri, pasaje (Teiș, Petru Cercel), finalizarea se raportează la finalul anului, iar pe porțiunile de drum unde nu avem poduri și pasaje, discutăm de finalizarea în termen de 6 luni. Asta înseamnă că, în vara acestui an, tot ce înseamnă tramă stradală pe centura municipiului Târgoviște, va fi finalizată.

În momentul de față, se execută forajele pentru pilonii noului pod la Teiș. De asemenea, se lucrează la pasajul de pe DN 71 (legătura dintre Târgoviște și Aninoasa), precum și la drumul nou care face legătura între strada Gimnaziului  (sediul Electrica) și strada Mihai Bravu (Arhiepiscopie), un drum care va contribui la scăderea cotelor de trafic, mai ales la intrarea în municipiu, pe Mihai Bravu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.