Una dintre cele mai circulate străzi din Târgoviște, asfaltată (foto)

Executivul Primăriei Târgoviște a mers, astăzi, pe strada Lt. Stancu Ion, acolo unde se apropie de finalizare lucrările de reabilitare a arterei, una dintre cele mai circulate din oraș, având în vedere că leagă două mari bulevarde: I.C. Brătianu și Independenței (centru). Lucrările presupun asfaltarea părții carosabile (2 straturi), canalizație specială pentru rețele, preluarea apelor pluviale. În total, vorbim de o suprafață reabilitată de peste 11.000 mp; strada nu mai fusese reabilitată de peste 20 de ani.

Proiectul de pe Lt. Stancu Ion este ultimul din investiția europeană dedicată transportului public (partea de infrastructură), care prevede, în linii mari, reabilitarea de străzi în lungime de 5,4 kilometri (au fost, deja, reabilitate bulevardele „Mircea cel Bătrân” și „Regele Carol I”, Strada Gării, precum și pasajul peste calea ferată, pe DN 72, de lângă Complexul Pavcom), modernizarea stațiilor de călători și construcția a trei stații de capăt de traseu.

De asemenea, în cadrul aceleeași investiții, se construiește, în momentul de față, un depou situat pe Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public local.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.