Vicepreședintele CJD, Ioan Marinescu, a intrat în provocarea ICE BUCKET CHALLENGE!

ioan marinescu

Lansarea provocării i-a aparținut lui Ciprian Prisăcaru (Vezi AICI). Vicepreședintele CJD, Ioan Marinescu, a trecut la fapte și s-a alăturat demersului internațional de susținere a campaniei pentru ajutorarea bolnavilor de SLA (scleroză laterală amiotrofică). Ioan Marinescu i-a provocat să continue campania pe deputatul Stanciu Zisu, primarul municipiului Moreni – Constntin Dinu și jurnalistul Marius Dumitrache.

Campania a luat având cu doar o lună și jumătate în urmă, în Statele Unite, și își propune să strângă fonduri pentru bolnavii de scleroză laterală amiotrofică. Boala nu cunoaște o soluție de vindecare la acest moment și e nevoie de fonduri consistente pentru cercetări și descoperirea unui tratament. Afecțiunea este una din cele mai cumplite, un adevărat dezastru biologic, conducând la pierderea progresivă a anumitor celule nervoase ale creierului și măduvei spinării, adică neuronii motorii care comandă mușchii ce fac posibilă mișcarea. Cei mai mulți bolnavi se sting după o perioadă de 2-4 ani, în majoritatea cauzelor ajungând în imposibilitatea de a mai putea respira.

Oricine poate dona bani pentru a ajuta la găsirea unui leac. Nu trebuie decât să intrați pe site-ul oficial al asociației. Vă inregistrați cu numele dumneavoastră, selectați țara de unde sunteți, spuneți adresa și alegeți suma pe care vreți să o donați.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

3 Comentarii

 1. problema la politicienii de pe sant, al cetătii desigur, este ca si au turnat doar apa in cap, nu se stie cat de rece, dar au uitat sa bage si mana in buzunar. poate era mai bine sa faca donatia, ca asta era scopul. umanitar pentru bolnavi, nu pentru ei. asa ca pana nu vedem dovada platii donatiei, mai usor cu figurile de gradina, livada, etc.
  ca sunt doar figuri…

  • Politica Broastei says:

   George, am priceput că ai o obsesie cu Ioan Marinescu. Justificată ori ba, ea are loc aici câtă vreme nu-l înjuri, nu-l faci bou, prost, etc…
   Cât despre donație, pot să te asigur că și Ioan Marinescu, și Liviu Stoica, Și Cristi Stan, și Boriga, Și Prisăcaru au făcut gestul la pachet cu donația. Asta cu dovada donației e de așa prost gust…

   Petruț Dumitru

 2. totusi ar fi bine daca ar fi exhibata. asa ca sa para totul de prost gust. si aveti grija cu apa. trebuia sa fie rece. cu cuburi de gheata.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.