Victor Negrescu – primul europarlamentar din acest mandat, care-și deschide cabinet în Dâmbovița

victor negrescu - cabinet europarlamentar (3)

S-a întâmplat astăzi, la Târgoviște, inaugurarea primului cabinet al unui europarlamentar român din acest mandat, în județul Dâmbovița. Este Victor Negrescu, prieten bun al social-democraților locali, care își onorează, astfel, un angajament asumat din campania electorală.

La deschiderea inaugurală a cabinetului au participat președintele PSD Târgoviște și viceprimar al municipiului – Cristian Stan, parlamentarii Leonardo Badea, Valentin Calcan și Radu Popa, , coordonatorul PES Activists Dâmbovița – Ciprian Amuza, președintele executiv  – Alin Marina, vicepreședintele PSD și CJ Dâmbovița – Ioan Marinescu, prieteni și colegi social-democrați din județ. Cabinetul este situat la adresa: str. General Matei Vlădesc, nr. 9A din Târgoviște.

Victor Negrescu a urcat în Parlamentul European după retragerea Ecaterinei Andronescu, el devenind cel mai tânăr eurodeputat român, la 28 de ani. Din 2007, a coordonat PES Activists România, o structură membră a rețelei europene de activiști ai Partidului Socialiștilor Europeni. Și pentru că n-a dorit ca momentul să fie doar unul festiv, Negrescu a prezentat și o idee de proiect pentru crearea și dezvoltarea de locuri de muncă prin Fondul european de ajustare la globalizare, un program care susține reinserția profesională a lucrătorilor europeni afectați de concedieri.

Victor Negrescu: Vreau să mulțumesc organizației de Dâmbovița, organizației de Târgoviște pentru primirea în cadrul organizației cu această ocazie, a deschiderii biroului de europarlamentar. Vreau să-i mulțumesc domnului președinte Stan pentru faptul că am avut o activitate susținută în timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare și, practic, rezultatul acelei munci pe care am făcut-o împreună m-a împins să deschid astăzi acest birou de europarlamentar în Târgoviște. (…) Acest birou este deschis tuturor celor interesați să cunoască activitatea mea de europarlamentar, dar, mai ales, activitatea Partidului Social Democrat de aici, din municipiu. Este un birou pe care Organizația Municipală îl va folosi, pentru a intra în contact și cu colegii de aici, din zonă, cu cetățenii din municipiu. Este important să fimp prezenți, ca social-democrați, cât mai mult în rândurile oamenilor. Sper să fie un nou început al colaborării pe care o avem împreună.

Cristian Stan: Dl Negrescu este o persoană cu inițiativă. A venit deja cu 2 proiecte concrete, țintite la nivelul municipiului Târgoviște și județului Dâmbovița. La Târgoviște, proiectul legat de dezvoltarea și crearea unor locuri de muncă vine să răspundă unei necesități stringente în zonă, din păcate. Dar Târgoviște are nevoie de locuri de muncă, pentru că, în momentul de față, toate marile consorții industriale suferă și suferă de mult timp, iar crearea de locuri de muncă reprezintă, într-adevăr, o prioritate pentru Târgoviște. Mă bucur că reprezintă o prioritate pentru un europarlamentar și mă bucur că târgoviștenii vor avea ocazia să discute direct cu Parlamentul European aici, la Târgoviște.

Leonardo Badea: Avem aici un om tânăr, un om care a demonstrat, în decursul timpului, că știe să ducă activitate politică la nivel național și internațional. Îl știu pe Victor din multiple ipostaze și sunt convins că peste tot a făcut față și a reprezentat la cel mai înalt nivel Partidul Social Democrat și România. Cu atât sunt mai mulțumit pentru faptul că își deschide un cabinet europarlamentar aici, la Târgoviște. Cu atât sunt mai mulțumit, fiindcă știu că Victor înțelege perfect că, de fapt, aici nu vorbim doar de un cabinet europarlamentar, nu vorbim doar de o încăpere, ci vorbim de un mecanism care trebuie să funcționeze.

Onoare muncii!

victor negrescu - cabinet europarlamentar (1) victor negrescu - cabinet europarlamentar (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.