Victor Ponta, 2 zile în Dâmbovița / Întâlnire și cu primari PSD (declarații)

PRO ROMÂNIA Dâmbovița a găzduit, pentru 2 zile, ieri și astăzi, prima întâlnire regională a partidului pentru pregătirea alegerilor locale de anul viitor. Ieri, în zona montană Peștera, a avut loc o reuniune a parlamentarilor PRO, iar astăzi, la Târgoviște, s-au adăugat reprezentanții județelor Giurgiu, Teleroman, Vâlcea, Argeș, Buzău și Prahova. Prezent în ambele zile a fost președintele Victor Ponta, care a oferit și 5 concluzii.

O altă știre, mult mai interesantă, este aceea că, alături de senatorul Adrian Țuțuianu, Ponta a avut și o întâlnire cu aproximativ 10 primari PSD Dâmbovița, parte a mișcării de revoltă care se conturează în Organizația PSD după rezultatele foarte proaste de la alegerile europarlamentare și prezidențiale.

Am avut o întâlnire cu primari PSD și avem tot timpul. (…) Vrem ca PRO ROMÂNIA să aibă propriii candidați la alegerile locale. Dacă vor fi situații speciale – una dintre ele mi-aș dori să fie la Dâmbovița – în care primari și oameni care-l cunosc pe Adrian Țuțuianu, știu că are șansele cele mai mari, dacă vor fi oameni mulți în PSD care să-l sprijine pe Adrian (pentru președinția Consiliului Județean), șansele lui de a câștiga sunt mari. Vă spun un lucru și-o să vedeți: pe PSD nu se mai câștigă!

De asemenea, nici nu-l văd pe Adrian ducându-se la Rovana Plumb: „Te rog frumos, Rovana, lasă-mă să fiu candidat”. Nu așteptați așa ceva; asta le-am spus și primarilor.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.