Victor Ponta: Indiscutabil, Adrian Țuțuianu este cel mai calificat pentru funcția de președinte CJD / cei din PSD ar trebui să-l respecte

Președintele PRO ROMÂNIA, Victor Ponta, a fost, astăzi, în Dâmbovița, pentru 3 întâlniri zonale – Titu, Găești, Târgoviște – cu toți candidații de primari la alegerile din 27 septembrie. La final, a susținut și o conferință de presă, în care a taxat, din nou, prestația lamentabilă a PSD de ieri, de la moțiunea de cenzură. Ponta susține, la fel ca și senatorul Adrian Țuțuianu la nivel local, că există un blat între marile partide, PSD și PNL, un blat neacceptat și nedorit de poporul psd-ist, dar parafat de conducerea actuală a partidului.

Mi-e teamă că blatul de la nivel național, care s-a văzut ieri, în Parlament, e un blat și la nivel local, între PSD și PNL. Își împart niște funcții, rămân tot cam aceiași, mai pleacă unii de la PSD la PNL. Vreau ca noi, la nivel național și local, să fim cei care devoalăm și spargem acest blat și oferim o soluție pentru cei care nu mai vor să voteze nici PNL, nici PSD.

Ponta laudă organizarea politică de la Dâmbovița și crede că Adrian Țuțuianu are atuuri în fața evidente în fața contracandidaților pentru președinția Consiliului Județean. Din nou, o săgeată de mustrare către cei din PSD:

Adrian a reușit un lucru extraordinar, să formeze o echipă în condiții foarte, foarte dificile, în care trebuie să te bați cu binomul PNL – PSD. (…) În mod indiscutabil, cred că e ceva acceptat și de PSD și de PNL, Adrian Țuțuianu este cel mai calificat pentru funcția de președinte CJD, nu doar pentru că a ocupat-o acum 4 ani, ci pentru experiența, cunoștințele, rezultatele pe care le-a avut. Acum se pune problema dacă partea de mașinărie politică a PSD și PNL va fi mai importantă decât persoana candidatului.

Mai departe, mai spun un lucru: nu că nu mai aștept recunoștință în politică, dar cred că toți cei din PSD, nu doar că ar trebui să-i fie recunoscători lui Adrian Țuțuianu, ci ar trebui să-l respecte pentru ceea ce a făcut. Mă rog, unii dintre ei ar trebui să mă respecte și pe mine pentru ceea ce am făcut pentru ei.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.